Svega nekoliko godina unazad reč “lifting” podrazumevala je operaciju i dugotrajan oporavak. Danas zahvaljujući jednostavnim injekcijama, moguće je ne samo podmladiti kožu, ukloniti bore, ili uvećati usne, već i promeniti jagodice, bradu ili oblik nosa.

Program “francuskog liftinga” podrazumeva ne samo ukalnjanje bora, popravljanje tonusa kože, već prvenstveno revitalizaciju kože. Zahvaljujući tome, dobićete idealne crte lica i hidriranu, elastičnu i zategnutu kožu.

“Francuski lifting” sprovodi se preparatima na bazi hijaluronske kiseline, proizvedene po najnovijoj tehnologiji. Naravno, vešte ruke lekara specijaliste su uvek na prvom mestu i od presudnog značaja za uspeh ovog tretmana.

Dakle, šta je ustvari “Francuski lifting”? U prvoj fazi sprovođenja tretmana – podrazumeva revitalizaciju kože. To je obavezan uslov za sprovođenje ove procedure. Aplikacija molekula hijaluronske kiseline dovodi do stimulacije glavnih ćelija kože – fibroblasta – i produkcije potpuno novog kolagena, i to u trajanju od najmanje 6 meseci, što dalje obezbeđuje dugotrajan lifting.

Tretman se sprovodi u dve etape sa intervalom od 2 nedelje.