PlazmaliftingOčuvati estetsku privlačnost i izgledati mlado nezavisno od godina – je estetski imperativ savremenog sveta. Upravo zato ljudi ne žale ni vremena ni sredstava za razne tretmane podmlađivanja. i dok se jedni bore sa borama i flekama, metodama površinskog podmlađivanja, drugi koriste najnoviju metodu dubokog podmlađivanja – plazmalifting. To je metoda koja ne samo da čini da koža izgleda mlado, već kođa zaista i funkcioniše kao mlada.

Koža čoveka ne samo da otkriva godine, već puno govori i o načinu života. Ona svakodnevno prima n asebe udarac agresivnog dejstva spoljašnje sredine, bori se sa raznim mikroorganizmima, rasteže se i skuplja se. i kao posledica svega dolazi do promene u njenoj elastičnosti, čvrstini, hidrataciji i pigmentaciji.

Plazmalifting nam dozvoljava da delujemo duboko na kožu započinjući prirodne procese podmlađivanja i regeneracije, što dovodi do značajnog poboljšanja njenog stanja.

Plazmalifting deluje na kožu iznutra usporavaju se procesi starenja kože, podmlažuju se i hrane se ćelije, bori se sa aknama, ožiljcima, pegama, borama, opuštenom i suvom kožom.

Plazmalifting je lečenje kože, injekciona metoda čija je suština uvođenje plazme obogaćene trombocitima iz krvi pacijenta u problematične zone. To nam dozvoljav ada podmladimomlice, vrat, dekolte, šake koristeći unutrašnje resurse organizma. Trombociti koji se nalaze u plazmi, sadrže faktore rasta, koji su odgovorni za regeneraciju i rast mladih tkiva.

U toku procedure se aplikuje plazma i u toj zoni se smanjuje nedostatak kiseonika i vode. i zbog toga već posle prve procedure dolazi do smanjenja osećaj asuvoće, perutanja kože, dolazi do stimulacije produkcije kolagena i elastina, koji su odgovorni z alep i zategnit oval lica.

Metoda je bezbedma i jednostavna, ne izaziva alergijske reakcije.

Pomoću ove metode rešavaju se sledeći problemi

  • Pigmentne fleke
  • Boja i reljef lica
  • Mimične bore
  • Usporava se proces starenjakože
  • Akne i postakne
  • Ožiljci

PLAZMALIFTING JE METODA PODMLAĐIVANJA LICA BEZ OPERACIJE, A TAKOĐE KOREKCIJE PATOLOŠKIH I STAROSNIH PROMENA NA KOŽI POMOĆU INJEKCIJA PLAZME OBOGAĆENE TROMBOCITIMA, KOJA SE USPEŠNO PRIMENJUJE U CELOM SVETU.