Estetski centar „SKINmedic“ je osnovan 3. maja 2004. godine. Postao je poznat kao prvi koji je na prostorima ex Yu počeo da primenjuje mezoterapiju u estetskoj dermatologiji. Takođe, prvi na ovim prostorima 2006.godine počinjemo primenu niskofrekventnog ultrazvuka, u okviru Le PRUS metode oblikovanja tela. Naši klijenti su nas obavezali da svake godine uvodimo i po jedan novitet u oblasti dermatologije, pa smo 2007. godine počeli sa primenom najnovije generacije lasera za uklanjanje tetovaža, trajne šminke i hiperpigmentacija. Zatim, 2008. godine, počinjemo sa primenom lasera u trajnoj epilaciji neželjenih dlačica. Za sve vreme postojanja, aktivno razvijamo sve metode koje i primenjujemo u okviru estetske dermatologije i kozmetologije, pa tako 2009.godine, uvodimo i potpuno nove principe aplikacije Hijalurona u bore, usne kao i bioarmiranje. Sve anti-age procedure su savremene, bezbedne i efikasne, i naši klijenti dobijaju i anti-age dijetu Dr Nikolasa Perikonea, za podmlađivanje kompletnog organizma.
Dr Nevenka Dokmanović je Medicinski fakultet završila u Beogradu, a zatim specijalizaciju iz dermatovenerologije na Centralnom naučno-istraživačkom dermatovenerološkom Institutu u Moskvi (www.cnikvi.ru). Subspecijalističke studije iz estetske dermatologije i kozmetologije, takođe završava u Moskvi. I danas se aktivno usavršava u Parizu, Atini, Briselu i drugim gradovima sveta.

Dr Nevenka Dokmanović je prva počela da primenjuje mezotarapiju na prostorima bivše Jugoslavije i licencirani je edukator za primenu mezoterapije u estetskoj dermatologiji. Do danas je obučila oko 150 lekara za primenu ove metode u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, i predsednik je Društva mezoterapeuta Srbije. Dr Dokmanović je ispred najveće svetske kompanije u oblasti estetske medicine „Alergan“ izabrana za Nacionalnog trenera za primenu Juvederm hijaluronskih filera i Botoksa. Jedan je od osnivača „Udruženja za regenerativnu i prolo medicinu Republike Srbije“ Estetski je savetnik Modnog studia „Click“.