Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lice

Biorevitalizacija

Biorevitali- zacija

To je injekciona metoda, koja u najkraćem roku hidrira kožu, a to znači da je podmlađuje. Na ovaj način se aktivne supstance aplikuju u problematični deo lica, vrata i dekoltea.

Najčešće se koriste preparati na bazi hijalurona, tj.supstance koje se inače nalaze u našoj koži. Takođe se koriste i preparati na bazi DMAE za poboljšanje tonusa kože. Izbor preparata zavisi od problema koji se rešava.

Biorevitalizacija daje brz i lep efekat i pri tom se rešava nekoliko problema. Ovom metodom se hidrira koža, obnavlja njena struktura i istovremeno stimulišu fibroblasti (koji produkuju kolagen i elastin, odgovorne za tonus kože i lep oval lica), a takođe se ostvaruje moćno antioksidantno dejstvo.

Kako se izvodi biorevitalizacija?

Injektovanje kože za biorevitalizaciju se radi ručno, i na ta način se vrši dopremanje hranljivih materija u kožu kako bi se koža hidrirala i revitalizovala. Hijaluron hidrira kožu i pruža joj antioksidantivnu i antiinflamatornu podršku. Dodavanje drugih hranljivih materija kao što su aminokiseline, antioksidansi, minerali i vitamini, pomažu u održavanju zdrave funkcije ćelija vaše kože.

Kakav je rezultat biorevitalizacije?

Ova procedura popravlja boju lica, čini kožu ravnijom i glatkom, smanjuje intezitet pega (hiperpigmentacija) i pomaže kod lečenja ožiljaka.

Biorevitalizacija se bori sa različitim problemima kože, kao što su suva, dehidrirana, iziritirana koža, smanjenje tonusa mišića lica i vrata, korekcija opuštene kože tela (stomak, unutrašnja strana butina, nadlaktice), profilaktika starenja kod mladih, bore oko očiju, bore u oblasti dekoltea, iznad usana, tamni podočnjaci, pušačka koža, raširene pore i masna koža.

Da li je tretman bolan?

Jeste bolan je, ali se pre procedure nanese loklani anestetik u kremu što ga čini mnogo podnošljivijim.

Koliko traje tretman?

Svaka procedura se izvodi do 30 minuta.

Koliko tretmana je potrebno?

U jednoj seriji biorevitalizacije potrebno je uraditi 3 do 4 procedure, ali je rezultat vidljiv odmah posle prvog tretmana. Ukoliko se spremate na more, ili na mesta gde ima mnogo sunca, savetujemo da se urade 2 procedure do i 2 procedure posle putovanja. Na ovaj način pripremićete kožu za pogubno dejstvo UV zraka i izbeći fotostarenje, čije negativne posledice možete videti čak i kod 20-godišnjih devojaka ljubiteljki sunca i solarijuma.

Cena tretmana?

  • Biorevitalizacija lica: 23.600 dinara
  • Biorevitalizacija vrat + dekolte: 17.700 dinara
  • Biorevitalizacija VOLITE JUVEDERM 1ml: 17.700 dinara
  • Biorevitalizacija VOLITE JUVEDERM 2ml: 35.400 dinara

Izdvojene procedure