Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lice

Derma Clear

Derma Clear predstavlja neinvazivnu i jedinstvenu proceduru koja u jednom tretmanu kombinuje dubinsko čišćenje, eksfolijacija i hidrataciju te na taj način pruža koži potpunu negu koja joj je potrebna.

 

Prvi korak EKSFOLIJACIJA – predstavlja lagani piling kojim se otvaraju pore i uklanjaju mrtve ćelije sa površine kože.

 

Drugi je, pak, EKSTRAKCIJA tokom koje se koža dubinski čisti od mitisera i svih nečistoća koje se svakodnevno zadržavaju na našoj koži bilo da je to šminka, prašina ili druge nečistoće iz spoljašnje sredine.

 

Treći korak je HIDRATACIJA kada u kožu unosimo antioksidanse i serume sa visokom koncentracijom hranljivih i negujućih sastojaka čime produžavamo njenu svežinu i poboljšavamo elastičnost.

 

Specifičnost i jedinstvenost ovog aparata leži u izvanredno dizajniranoj sondi tzv. VORTEX FUSION sonda koja poseduje rotirajući sistem koji se rotira 360 stepeni kao i vakum sistem. Istovremenim radom oni omogućavaju efikasno prodiranje svih antioksidativnih rastvora, te je tako krajnji rezultat čista, zdrava, negovana i glatka koža.

 

Za ovaj tretman nije potreban period oporavka jer nema neprijatnosti, iritacije ili crvenila kože te se odmah po završetku pacijent može vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

 

Idealan je tretman kao priprema za bilo koju dermatološku ili estetsku proceduru.

 

Može se raditi kod mladih koža, onih sa problematičnim tipom kože (potrebno je kombinovati sa ostalim tretmanima u konsulatciji sa lekarom) ali i onih sa osetljivom kožom. Ovaj tretman može biti odlična zamena za bolne tretmane čišćenja lica.

 

Regije koje se mogu tretirati su:

  • regije lica

  • vrata

  • dekolte

Cena tretmana?

  • Cena tretmana iznosi: 11.800 dinara

Izdvojene procedure