Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lice

Plazmalifting

Plazmalifting je metoda podmlađivanja lica bez operacije, a takođe korekcije patoloških i starosnih promena na koži pomoću injekcija plazme obogaćene trombocitima, koja se uspešno primenjuje u celom svetu.

Zašto se radi?

Očuvati estetsku privlačnost i izgledati mlado nezavisno od godina – je estetski imperativ savremenog sveta. Upravo zato ljudi ne žale ni vremena ni sredstava za razne tretmane podmlađivanja. I dok se jedni bore sa borama i flekama, metodama površinskog podmlađivanja, drugi koriste najnoviju metodu dubokog podmlađivanja – plazmalifting. To je metoda koja ne samo da čini da koža izgleda mlado, već kođa zaista i funkcioniše kao mlada.

 

Plazmalifting nam dozvoljava da delujemo duboko na kožu započinjući prirodne procese podmlađivanja i regeneracije, što dovodi do značajnog poboljšanja njenog stanja.

Šta je plazmalifting?

Plazmalifting je lečenje kože, injekciona metoda čija je suština uvođenje plazme obogaćene trombocitima iz krvi pacijenta u problematične zone. To nam dozvoljava da podmladimo lice, vrat, dekolte, šake koristeći unutrašnje resurse organizma. Trombociti koji se nalaze u plazmi, sadrže faktore rasta, koji su odgovorni za regeneraciju i rast mladih tkiva.

Procedura mezonita

U toku procedure se aplikuje plazma i u toj zoni se smanjuje nedostatak kiseonika i vode, i zbog toga već posle prve procedure dolazi do smanjenja osećaja suvoće, perutanja kože, dolazi do stimulacije produkcije kolagena i elastina, koji su odgovorni za lep i zategnut oval lica.

Pomoću ove metode rešavaju se sledeći problemi:

  • Pigmentne fleke

  • Boja i reljef lica

  • Mimične bore

  • Usporava se proces starenja kože

  • Akne i postakne

  • Ožiljci

Cena tretmana?

  • Cena tretmana iznosi: 23.600 dinara

Izdvojene procedure