Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lice

KOLAGEN STIMULATORI

Kolagen stimulatori su preparati koji se upotrebljavaju za za stimulaciju produkcije sopstvenog kolagena i elastina u koži lica, vrata, dekoltea ili šaka, što dovodi do rezultata elastične, podmlađene i hidrirane kože.

U našoj ordinaciji se primenjuje hibridni filer – HarmonyCa, premijum filer najnovije generacije.

 

HarmonyCa je inovativan i jedinstven biostimulator koji kombinuje dve supstance – Hijaluron i Kalcijum hidroksiapatit.One deluju sinergistički,dovodeći do poboljšanja arhitekture kože što je vidljivo kao lifting celog lica.Efekat je vidljiv posle samo jednog tretmana,a popravlja se progresivno u toku cele godine.

 

Ovaj tretman je namenjen svim pacijentima sa opuštenom kožom, kojima je potrebno povećati produkciju kolagena i elastina, da bi se postigao efekat liftinga.

 

Svi naši pacijenti koji su pogodni za HarmonyCa tretman se mogu podeliti u dve grupe. Prva su mlađi pacijenti, kojima se postiže povećanje produkcije kolagena i elastina, te se izgled mladalačke, zdrave i jedre kože prolongira.

 

Druga grupa su stariji pacijenti, kojima primena HarmonyCa dovodi do smanjenja znakova starenja kože i do usporavanja ovog procesa. Biostimulacija kod ovih pacijenata dovodi do vidnog popravljanja stanja kože.

Koliko traje tretman?

Od 15 do 30 minuta.

Da li je tretman bolan?

Ova interevncija ne zahteva nikakvu anesteziju, izvodi se pomoću kanile, u sasvim površinski sloj kože.

Koliki je period oporavka?

Odmah posle intervencije moguće je crvenilo koje se brzo povlači, efekat je odmah vidljiv i popravlja se u narednih 3 do 6 meseci.

Koliko je tretmana potrebno?

Za zadovoljavajući rezultat dovoljan je jedan tretman, za efekat do 18 meseci.

Izdvojene procedure