Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lice

Nir

Lasersko zatezanje kože pomoću NIR – Near-Infrared sistema stimuliše proizvodnju kolagena i poboljšava debljinu kolagenih vlakana kože, ublažavajući opuštenost kože za življi tonus, koja se sa godinama u licu smanjuje.

Broj tretmana:

Od 4 do 6 termina

Trajanje:

Od 15 do 30 min

Da li je bolno:

Bezbolno

Period oporavka:

Nema

Rezultati:

Odmah vidljivi

Cena:

5.900 dinara

Near Infrared (NIR) tehnologija, koja se izvodi u Skinmedic ordinaciji, koristi svetlosnu energiju velike snage za bezbedno i efikasno zagrevanje potkožnog tkiva, stimulišući tako rast novog kolagena i zatežući opuštenu kožu, istovremeno vraćajući joj mladalački sjaj a bez oštećenja površinskog sloja kože.

Koji je mahanizam rada ovog lasera?

Princip rada lasera je jako jednostavan. NIR laser emituje infracrvene zrake koji zagrevanjem dubokih slojeva kože izazivaju stvaranje kolagena i dovode do zadebljavanja postojećih kolagenih vlakana, što je neophodno za mladalački i jedar izgled kože.

Da li je tretman bolan?

Tretman ovim laserom nikada nije bolan. Tokom rada može se doći do osećaja nelagodnosti jer se temperatura potkožnog tkiva zagreva kako bi se podstakao rast kolagena. Međutim, on je minimalan i nestaje kako se nasadnik pomera preko područija koji se tretira.

Koliko je tretmana potrebno?

Broj tretmana zavisi od specifičnih potreba i ciljeva svakog klijenta, najčešće je potrebna serija od 4 do 6 tretmana.

Koliki je period oporavka?

Kao neinvazivan tretman nakon tretmana može postojati blago crvenilo, a može i da ga nemate, što zavisi od reakcije vaše kože na tretiranu temperaturu.

Koliko traje laserski tretman?

Tretman traje oko 15 minuta za regiju lica. Ako radite i vrat i dekolte onda je vreme trajanja oko 30 minuta.

Kada se vide prvi rezultati?

Odmah po završenom tretmanu može se primetiti trenutno poboljšanje, međutim videćete da se dalja poboljšanja postepeno razvijaju u periodu od 1-3 meseca kako se novi kolagen formira i vaša koža dodatno zateže.

Kome se ne preporučuje?

Svakako ne možete raditi bilo koji laser ako imate alergiju na toplotu, neku aktivnu virusnu ili bakterijisku infekciju, ili minimum dve nedelje nakon neke injekcione estetscke procedure.

Cena tretmana?

  • NIR: 10.600 dinara
  • NIR lice + vrat + dekolte: 14.100 dinara

Izdvojene procedure