Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lice

Remodulacija koze / Skinbusteri

Remodulaciona metoda je revolucionarni injektibilni tretman za remodulaciju kože kojim se postiže podmlađivanje kože, stvarajući idealne uslove za usporavanje procesa starenja kože. Ovom metodom se pomoću injekcije doprema u kožu već upakovan saržaj koji imaju jednu od najvećih koncentracija hijaluronske kiseline.

Broj tretmana:

2 tretmana sa razmakom od 4 nedelje

Trajanje:

Oko 20 minuta

Da li je bolno:

Samo neprijatno

Period oporavka:

Nema

Rezultati:

Odmah vidljivi

Cena:

od 29.500 do 35.400 dinara

Kako ovaj preparat deluje na kožu?

Unosom tačno doziranih bioremodulatora molekula hijalurona po ubodnom mestu u kožu, koji se sporo oslobađa u koži, u narednih par dana dolazi do stimulacije stvaranja kolagena i elastina koje su inače glavne komponenete koje su odgovorne za opuštenost kože.

Kako se izvodi ova procedura?

Injektiranjem preparata u tačno određene tačke na licu, vratu i deloteu, koje su precizno odabrane da bi se postigao željeni efekat, a pri tom se ne mogu povrediti važne komponenete u regiji gde se izvodi procedura.

Da li je tretman bolan?

Procedura je neprijatna.

Koliko je tretmana potrebno?

Potrebno je da se urade 2 tretmana sa razmakom od 4 nedelje.

Koliko traje efekat tretmana?

Rezultati traju od 8 do 12 meseci, zavisno od tipa kože i godišta pacijenta.

Postoje li neželjeni efekati ove procedure?

Kao i kod svake esteteske procedure koja se izvodi injekcijama, uvek postoji mogućnost nastanka modrica, ali one traju kratko. Ova procedura se ne preporučuje kod trudnica i dojilja i kod žena koje planiraju trudnoću. Takođe, ako imate povećanu temperaturu, aktivnu virusnu ili bakterijsku infekciju, ako imate herpes infkeciju ili neko neko onkološko oboljenje.

Cena tretmana?

  • Cena tretmana iznosi: 29.500 – 35.400 dinara

Izdvojene procedure