Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Telo

Laserska epilacija

Da li znate da laserska epilacija umnogome može poboljšati kvalitet vašeg života, osloboditi vas konstantnog izbrijavanja, bolnih depilacija, uraslih dlaka i fleka od istih. Osim toga, pruža vam mogućnost uživanja u glatkoj i zdravoj koži.

 

U SKINMEDIC ordinaciji koristi se, medicinski ispitan laser najnovije generacije koji će uz maksimalnu bezbednost trajno ukloniti malje na licu ili telu bez mogućnosti stvaranja opekotina ili neželjenih posledica.

 

Tretman se može raditi tokom cele godine. Rezultat je zagarantovan, za razliku od prethodnih lasera, bez obzira na boju kože bilo da je ona tamna, svetla ili pak osunčana. Savršen je za bilo koju regiju pa i za one teško dostupne. Poseduje poseban sistem hlađenja na dodir koji tretman čini konfornijim za pacijenta, a opet zadržava toplotu unutar dermisa gde su smešteni folikuli koji njom budu pogođeni.

Usled korišćenja savremene tehnologije, ovaj laser nam omogućava super brze sesije u trajanju od svega oko 3 minuta do 20 minuta za veće regije poput nogu ili leđa.

 

Tretman u našoj ordinaciji sprovodi stručno lice koje je kvalifikovano i sa dugogodišnjim iskustvom, a u cilju bezbednog i efikasnog obavljanja laserske epilacije.

Broj tretmana:

Zavisi od stanja

Trajanje:

Oko 20 minuta

Da li je bolno:

Neprijatno

Period oporavka:

Nema

Rezultati:

Nakon 5-6 dana

Cena:

3.600 - 29.500 dinara

Ko je kandidat za lasersko uklanjanje dlaka?

Tretman je zapravo pogodan za većinu ljudi, za sve dame ali i gospodu koja želi da se reše problema maljavosti na telu, uštede vreme i novac, a istovremeno se zauvek oslobode upornih dlaka. Preporučuje se kao jedino i najsigurnije rešenje za rešavanje problema uraslih dlaka.

Priprema pred laserski tretman?

Mesec dana pre samog tretmana treba prestati sa depilacijama ili čupanjem dlaka, a dan pre je obavezno brijanje regije koje se tretira. Savet je da treba ostaviti mali deo kako bi lekar proverio tip i boju dlaka te prema tome podesio parametre na laseru za postizanje najboljeg i najbržeg rezultata. Period oporavka ne postoji. Odmah nakon tretmana slobodni ste da se vratite svojim uobičajenim aktivnostima.

Kako funkcioniše laserska epilacija SOPRANO ICE laserom?

Tokom tretmana laser emituje energiju u milisekundama tokom koga laserski zrak stiže do folikula dlake. U toku tog procesa emitovani laserski zrak u obliku toplote uništava samo dlaku u njenom folikulu, ne oštećujući okolno tkivo što je poznato i kao “selektivna fototermoliza”. Termin selektivna znači da je cilj delovanja samo dlaka a ne i koža.

 

Važno je razumeti da će lasersko svetlo uticati samo na dlake koje su u anagenoj fazi rasta, što znači da aktivno rastu. U svakom trenutku, različiti folikuli dlake će biti u različitoj fazi rasta, zbog čega je potrebno ponavljanje tretmana kako bismo bili sigurni da su sve dlake uhvaćene laserskim zrakom dok su u fazi rasta.

Kada možete očekivati rezultate?

Nakon prvog urađenog tretmana primetna je najveća promena kada otpada od prilike oko 40% dlačica, dok efikasnost iznosi  90% kod završene pune serije. To je najčešće 4 do 6 tretmana za žene ako se tretira telo, dok je za muškarce potreban koji tretman više. Razmak između tretmana je 4 do 8 nedelja zavisno od regije koja se tretira.

 

Svi naši pacijenti koji su probali ovu proceduru i već posle prvog tretmana bili su oduševljeni rezultatima i smanjenim brojem dlaka, a samim tim i minimalnim korišćenjem brijača. Pre završetka preporučene serije tretmana u potpunosti su izbacili brijač iz upotrebe.

Kontraindikacije za izvođenje laserske epilacije su:

 • trudnoća i period dojenja

 • infekcija herpes virusom

 • epilepsija

 • upotreba fotosenzitivnih lekova (retinol, AHA kiseline, roakutan, neki antibiotici (tetraciklini))

 • priprema za vantelesnu oplodnju

 • maligna oboljenja

 • aktivna kožna oboljenja koja su u toku lečenja

Cena tretmana?

 • Cele noge: 29.500 dinara

 • Potkolenica: 17.700 dinara

 • Cele ruke: 12,900 dinara

 • Podlaktice: 8.200 dinara

 • Bikini: 8.200 dinara

 • Bikini full: 11.800 dinara

 • Pazuh: 8.200 dinara

 • Nausnice:3,000 dinara

 • Brada: 3.000 dinara

 • Mali stomak: 5.900 dinara

Izdvojene procedure