Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lice

Dermalni fileri (hijaluron)

Decenijama unazad koriste se za podmlađivanje, uklanjanje bora, podočnjaka, oblikovanje usana i konturisanje lica. Dr Dokmanović ima 20 godina iskustva u injektiranju filera, i jedan je od pionira njihove primene u Srbiji.

 

Najčešće su u upotrebi hijaluronski fileri, a u našoj ordinaciji se koriste fileri premijum kvaliteta, koji garantuju ne samo visoku bezbednost, već i prirodne rezultate. Takodje, precizna tehnika po patentiranom principu MD kodova, koriščćenje i igle i kanile, a sve na osnovu izvrsnog poznavanja anatomije, i anatomije starenja, obezbeđuje našim pacijentima ne samo izvrsne rezultate, već i rezulatate koji traju dugo. Mnogobrojni pacijenti koji godinama poklanjanju poverenje našoj ordinaciji potvrđuju i prirodnost rezultata. U našoj ordinaciji smo pre svega posvećeni uklanjanju negativnih emotivnih atributa lica – umornog ili tužnog izgleda, kao i opuštenog i ljutog lica. Jer su upravo to najčešći razlozi zbog kojih se pacijenti nama obraćaju. Samo popunjavanje bora i dodavanje volumena nam nije cilj, jer to ne dovodi do prirodnih rezultata. Na prvom estetskom pregledu, pacijent govori šta želi, a mi kao eksperti smo dužni da procenimo šta pacijentu zaista treba.

Full Face

Pristup podrazumeva nadoknadu izgubljenog volumena, liftinga kože celog lica, podizanja obrva, smanjenja podočnjaka, nazolabijalnih bora, ali i definisan oval lica.

Koliko je tretmana potrebno?

Dovoljan je jedan tretman za trajnost efekta do 2 godine. U zavisnosti od mogućnosti pacijenta, tretman se može podeliti u 2 ili 3 faze, sa razmakom od mesec dana.

Koliko traje tretman?

Od 30 do 45 minuta.

Da li je tretman bolan?

U sastavu dermalnih filera je i lokalni anestetik lidokain, što čini njihovo ubrizgavanje bezbolnim.

Koliki je period oporavka?

Najčešče se javlja diskretni otok i crvenilo koji traju do 48 sati. Moguće su i modrice, koje prolaze za nekoliko dana.

Kome se ne preporučuje tretman?

Trudnicama, dojiljama, pacijentima sa akutnim respiratornim infekcijama, sa infekcijama kože na mestu injektovanja, akutnim onkološkim pacijentima, mlađima od 18 godina.

USNE

Jedna od najtraženijih i najpopularnijih procedura među svim generacijama. U našoj ordinaciji pacijente za korekciju usana delimo na one kojima je neophodna korekcija veličine usana, zatim u one kojima je potrebna korekcija oblika usna i njihova harmonizacija sa celim licem, i treća grupa su pacijentkinje koje su sa godinama izgubile volumen, hidriranost – te su im se i pojavile bore iznad gornje usne. Veoma često je i kombinacija sve tri indikacije kod jedne pacijentkinje.

 

Ordinacija Skinmedic je za svojih 20 godina rada stekla reputaciju ordinacije gde nastaju prirodne, usklađene sa celim licem i harmonične usne.

Koliko je tretmana potrebno?

Jedan je sasvim dovoljan za postizanje rezultata koji traju i do 12 meseci.

Da li je tretman bolan?

Pre izvođenja se nanosi topikalni anestetik krem, i naša specijalna tehnika minimalizuje neprijatnost.

Vreme oporavka?

Otok usana je najveći u prvih 24 sata, a u potpunosti nestaje za 3 dana. Moguće su i modrice, koje mogu trajati od 3 do 5 dana.

Kome se tretman ne preporučuje?

Trudnicama, dojiljama, maloletnicima, svi sa akutnom herpes virus infekcijom ili nekom drugom infekcijom, povišene telesne temperature, promenjenog opšteg stanja, kao i akutnom onkološkim pacijentima.

Jagodice - središnji masiv lica

Središnji deo lica je jedan od osnovnih polazišta u procesu podmlađivanja celog lica.

Gubitak volumena u ovoj regiji dovodi do pojave podočnjaka, nazolabijalnih bora, opuštenosti donjeg dela lica, te dovodi do pojave umornog ili tužnog izgleda. Za korekciju ovog dela lica neophodno je 2 do 4 ml hijaluronskih filera.

Koliko je tretmana potrebno?

Jedan je dovoljan, za rezultate do 2 godine.

Koliko traje tretman?

Od 20 do 30 minuta.

Da li je tretman bolan?

Pre intervencije se nanosi topikalni anestestki krem, a naša specijalna tehnika aplikovanja minimalizuje svaku bol.

Koliki je period oporavka?

Minimalni otok je moguć 24 sata, za efekat koji je maksimalni za mesec dana, i traje do 2 godine.

Brada i donja vilica

Zadnjih godina konturisanje ovala lica i brade je ključna za postizanje atraktivnijeg izgleda.

 

Dobro definisane konture su znak mladosti i lepote. U ovom delu lica se koriste specijalni hijaluronski fileri visoke kohezivnosti i elastičnosti, a rezultat je prirodan i dugotrajan.

Koliko je tretmana potrebno?

Jedan, za efekat do 2 godine.

Koliko traje tretman?

Od 20 do 30 minuta.

Da li je tretman bolan?

Pre intervencije se nanosi topikalni anestetik krem.

Podočnjaci

Intervencija uklanjanja podočnjaka je jedna od najzahtevnijih procedura, koja zahteva iskustvo, visoku veštinu korišćenja kanile, i dobru procenu anatomije pacijenta, a sve u svrhu dobijanja prirodnih rezultata, jer su komplikacije u smislu hiperkorekcije, Tindalovog efekta i dugotrajnih otoka najčešće u ovoj regiji. Da bi se postigli najbolji rezultati ,mora se korigovati središnji masiv lica, temporalna regija, te na kraju sami podočnjaci.

Koliko traje tretman?

Od 30 d0 40 minuta.

Da li je tretman bolan?

Topikalna anaestezija krem je dovoljna za obezboljivanje.

Koliki je period oporavka?

Otok je moguć do 24 sata,a efekti traju do 2 godine.

Cena tretmana?

  • Korekcija podočnjaka: 35.400 – 59.000 dinara

  • Korekcija usana: 17.700 – 35.400 dinara

  • Temporalna regija: 11.800 dinara

  • Korekcija jagodica: 59.000 – 87.900 dinara

  • Korekcija donje trećine jaw line: 59.000 – 87.900 dinara

  • Korekcija brade: 59.000 – 87.900 dinara

Izdvojene procedure