Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Telo

Ultrazvucna lipoliza - Prus

Prus je aparat koji kombinuje u sebi tri ključne tehnike: depresoterapiju, lipolitički ultrazvuk i bioimendansimetriju. Kompjuter obrađuje podatke koje unosi lekar i zatim predlaže najbolji program za konkretni problem i pacijenta. Program je različit za svakog pacijenta i kod svakog tretmana sve je bazirano na zapatentiranom principu DERMOHARMONIJE. Tretmani su bezbolni i opuštajući.

Kako ultrazvuk deluje na masno tkivo?

Dobar tretman za celulit mora da stimuliše oslobađanje masti sa tretiranog područja, takođe da popravlja cirkulaciju za efikasniji transport masti i vode na mesta gde mogu da se razgrade (mišići). PRUS koristi ultrazvuk koji ima biološku frekvenciju od 30 kHz-a. Ova frekvencija ima neke od izuzetnih efekata: razbija lance triglicerida na monogliceride koji se mnogo lakše oslobađaju iz masnih ćelija. Stimuliše beta ćelije masnih ćelija. Ovi receptori su izlazna vrata masnih ćelija i dramatično poboljšava lokalnu cirkulaciju. Ultrazvuk se koristi u fiksiranom položaju, i prodire do dubine od 8 cm.

Kakvu ulogu ima depresomasaža u tretmanu dermoharmonije?

Depresomasaža se sprovodi specijalnim, ergonomski konstruisanim nastavcima. Radi se direktno preko kože što omogućava bolje rezultate. U programu postoji nekoliko specijalnih protokola. Na primer, specijalni program za stimulaciju limfnih čvorova, otvarajući ih za transport oslobođenih masti, program za drenažu limfnog sistema, za transposrt sadržaja masnih ćelija, program za tretman celulita, tonizaciju kože itd.

Šta je to bioimpendansimetrija?

To je najbolji način za potpuni uvid u opšte stanje pacijenta. Ovom metodom u okviru procedure, moguće je utvrditi procenat masnog tkiva, mišićne mase, nivo bazalnog metabolizma. Moćan kompjuter zatim obrađuje ove podatke upoređujući ih sa idealnim vrednostima pacijenta i daje interpretaciju opšteg stanja, kao i program tretmana.

Da li su tretmani bolni?

Tretmani su bezbolni i opuštajući.

Rezultati?

Kliničko ispitivanje na Institutu „Malvoz“ u Francuskoj je pokazalo da je tretman pomoću PRUS aparata za 100% efikasniji u smislu gubitka težine, od ostalih metoda koje koriste samo vakum masažu. Posle samo jedne procedure gubitak u obimu je od 1 do 3 cm, i predstavlja realan gubitak masti, a ne vode.

Koji se sve problemi mogu rešavati?

PRUS ima svoju primenu širom sveta sa široku lepezu problema. Uspešno rešava problem celulita i lokalnih masnih naslaga, oblikovanja tela. Veliki proj pacijenata upravo u ovim tretmanima nalazi rešenje za otoke nogu. Takođe, ovim tretmanima se rešavaju mnoga traumatska i reumatska stanja, vrši se priprema pacijenata za liposukciju, kao i njihova rehabilitacija, a takođe njegova primena nije ograničena samo na telo, već se primenjuje i za lice, gde se rešavaju problemi tonusa kože, podočnjaka, podvaljka.

Cena tretmana?

  • Ultrazvucna lipoliza: 4.200 dinara

Izdvojene procedure