Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lice

Zero sonda

Izvanredna tehnologija koja koristi kriotermalnu terapiju za lečenje hiperaktivnih žlezdi u koži, omogućava nam da neprijatane dermatoze umanjimo i da ih dovedemo do izlečenja. To je slučaj sa prekomernim znojenjem ili u slučaju problema sa aknama.

Broj tretmana:

4 do 6 tretmana

Trajanje:

Do 15 minuta

Da li je bolno:

Bezbolno

Period oporavka:

Nema

Rezultati:

Odmah vidljivi

Cena:

11.800 dinara

Kojim mehanizmom zero-sonda leči akne i prekomerno znojenje?

Zero sonda poseduje specijalizovan mehanizam trenutnog „zamrzavanja“ ćelije, te tako smanjuje aktivnost iste, a samim tim i funkciju same žlezde. Sam sistem zero sonde osmišljen je tako da cilja kako znojne žlezde koje proizvode znoj tako i aktivnost lojnih žlezdi koje proizvode sebum, postižući tako trenutno poboljšanje sa trajnim rezultatima kod ova dva dermatološka problema.

 

Tretman započinje tako što se tremperatura kože polako snižava do tačke na kojoj lipidi kristališu (što je od +5°C do 0°C) tj. smrzavaju se ćelije tretirane žlezde prvenstveno kroz kristalizaciju intracelularne tečnosti ćelije, što dovodi do rupture ćelijskog zida i uništavanja same ćelije, a posledično i žlezde. Ovaj tretman efikasno usporava rad znojnih i lojnih žlezdi. Rezultat je smanjena proizvodnja znoja, kao i efikasno uklanjanje akni.

Cena tretmana?

  • Cena tretmana iznosi: 11.800 dinara

Izdvojene procedure