Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lice

Kriolift

Kriolift je procedura, kojom se na kožu deluje hladnom sondom, što dovodi do refleksnog suženja krvnih sudova, a odmah zatim do njihove dilatacije-širenja. Koža postaje propustljiva za vitamine, amino kiseline, hijaluron, oligoelemente i slično.

Broj tretmana:

3-6 tretmana

Trajanje:

Do 20 minuta

Da li je bolno:

Samo neprijatno

Period oporavka:

Nema

Rezultati:

Odmah vidljivi

Cena:

5.900 dinara

Kome se preporučuje kriolift?

Kriolift se pre svega preporučuje za revitalizaciju opuštene, umorne, beživotne kože, zatim za tretman masne, problematične kože, kao i kože sa proširenim porama, za tretman oporavka kože posle agresivnih hemijskih, laserskih pilinga ili hirurških intervencija.

Kako izgleda procedura?

Tretman daje osećaj poput umivanja ledenim kockicama, samo sa momentalnim efektom. U prvoj etapi se vrši čišćenje lica od šminke i nečistoća kože. Druga etapa podrazumeva masažu gelom. Na kožu se nanosi specijalan koktel koji sadrži 12 vitamina, oligolemente i amino kiseline, kao i kolagen i hijaluron… Zatim se sondom aparata, prelazi po koži linijskim i kružnim pokretima. Optimalna temperatura je -18°C, ali se može izabrati individualni režim rada.

Kako ćete izgledati nakon procedure?

Posle procedure imate prijatan osećaj, a odmah je vidljiv efekat liftinga, blago rumenilo kože, ten postaje ujednačen, svilenkast i elastičan na dodir. Manje bore nestaju, a pore se skupljaju.

Koliko je tretmana potrebno?

Potrebno je uraditi seriju od 3 do 6 tretmana, jednom nedeljno.

Da li može da se kombinuje sa još nekom procedurom?

Kriolift se može kombinovati sa:

 

  • Mezoliftingom
  • Bademskim, mlečnim ili azalaičnim pilingom

  • Mikrodermoabrazijom

Cena tretmana?

  • Cena tretmana iznosi 5.900 dinara

Izdvojene procedure