Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lice

CLEAR LIFT

Clear Lift je neinvazivan laserski-lifting tretman kože najnovije generacije, koji dovodi do podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea tretirajući pri tom fine bore i fleke, u istom aktu dovodi do uklanjanja nejednakosti i vraća čvrstinu koži.

U pitanju je neablativni laser, što znači da je nakon završene procedure površina kože netaknuta, bez otoka, crvenila, perutanja. Upravo je zato ova laserska procedura i poznata kao „Hollywood lunchtime facelift” jer se odmah nakon njega možete vratiti svojim uobičajenim obavezama.

Broj tretmana:

3 do 5 tretmana

Trajanje:

Od 15 do 45 minuta

Da li je bolno:

Bezbolno

Period oporavka:

Nema

Rezultati:

Odmah vidljivi

Cena:

od 11.800 do 41.300 din

Kakav je mehanizam?

Princip rada ovog lasera zasniva se na mehanizmu emitovanja svetlosti na više podeljenih laserskih zraka, koji zavisno od indikacija i nastavka sa kojim se radi, stimulišu različite slojeve i dubine u koži. Na taj način se stvaraju kontrolisane mikropovrede u koži čime se podstiče stvaranje novog kolagena i elastina. Tako je na potpuno prirodan i bezbolan način podmlađuje.

Kome se preporučuje?

Pogodan je za sve tipove kože i može se izvoditi tokom cele godine. Mladoj koži osigurava negovan i mladolik izgled, a starijoj populaciji se preporučuje za eliminisanje postojećih nesavršenosti.

Koliko je tretmana potrebno i kad se vide prvi rezultati?

Već nakon prvog tretmana vidljivi su rezultati. Za dugotrajne rezultate preporuka je uraditi seriju od 3 do 5 tretmana u razmaku od 2 nedelje. Za održavanje rezultata možete ponavljati tretman na 6 do 8 nedelja.

Kome se ne preporučuje Clear Lift tretman?

Kontraindikacije za izvodjenje ovog kao i bilo kojih dugih estetskih procedura su: aktivne virusne ili bakterijske infekcije na koži, vitiligo, sklonost za stvaranje keloida, maligna stanja kože, terapija fotosenzitivnim lekovima ( npr. Roakutan, Dovicin), osunčana koža i u periodu trudnoće i dojenja.

Cena Clear Lift tretmana?

  • Laser Clear lift lice: 17.700 dinara
  • Laser Clear lift lice + vrat: 29.500 dinara
  • Laser Clear lift lice + vrat + dekolte: 41.300 dinara
  • Obagi piling: 11.800 dinara

Slicne procedure

Clear Skin

Estetski centar SKINMedic je osnovan 2004. godine u Beogradu.

Plazmalifting

Estetski centar SKINMedic je osnovan 2004. godine u Beogradu.

Kriolift

Estetski centar SKINMedic je osnovan 2004. godine u Beogradu.

Dye VL laser

Estetski centar SKINMedic je osnovan 2004. godine u Beogradu.